Te koop op Drouwenerzand

Vakantiehuisjes te koop in ons vakantiepark Drouwenerzand

Een eigen vakantiehuisje in het prachtige Drenthe: voor veel mensen is het een geweldig idee. In ons vakantiepark zijn diverse vakantiehuisjes te koop. Zo kunt u zelf wanneer u maar wilt genieten van een verblijf in uw eigen vakantiehuis. Of uw vakantiehuis verhuren aan toeristen die graag van een vakantie in een bungalowpark in Drenthe genieten. Kijkt u gerust eens rond op ons park: wie weet staat uw gedroomde vakantiehuisje te koop!

Mogelijkheden tot koop
Wilt u een vakantiehuis kopen? Op ons park staan verschillende typen huizen variërend van grootte en voorzieningenniveau. De huizen staan veelal op ruime percelen en de bosrijke omgeving zorgt voor veel privacy. Veel huizen zijn bovendien vrijstaand.

Kopen voor eigen gebruik of verhuur?
Beide mag. Eigenaren op ons park kiezen zelf of zij willen verhuren of niet.  

Een fijn vakantiehuisje in het mooie Drenthe

Het kopen van een vakantiehuisje in ons vakantiepark betekent meer dan een mooi huis waar u kunt genieten van rust en ruimte. Ons vakantiepark ligt middenin de prachtige natuur van Drenthe. Lekker fietsen of urenlang wandelen in de groene bossen en langs de oude hunebedden en de uitgestrekte heide is daardoor een heerlijk vooruitzicht. Ook kunt u in de directe omgeving van uw vakantiehuisje een bezoek brengen aan een van de vele galerieën, musea, markten, speeltuinen en zwembaden. De diversiteit van Drenthe maakt een vakantiehuisje kopen in ons vakantiepark wel heel aantrekkelijk!

Vakantiehuizen dichtbij Emmen, Assen en Groningen

Ideaal aan ons vakantiepark is de locatie. Het vakantiepark ligt op slechts een half uur rijden van Emmen. Ook de steden Assen en Groningen liggen dichtbij en zijn goed bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer. Dat maakt even snel een weekendje naar uw vakantiehuis of een dagje uitgebreid winkelen tijdens uw vakantie heel eenvoudig. U merkt: redenen genoeg om de aankoop van een vakantiehuis in ons vakantiepark te overwegen.

Hieronder de lijst met huizen die te koop staan op eigen grond:

Momenteel geen huizen te koop

Hieronder de lijst met huizen die te koop staan op erfpacht grond:

 

Parkregels
Op het park gelden parkregels om uniformiteit te bewaren. Er zijn twee coöperaties actief op het park waar u als eigenaar in de meeste gevallen lid van zult worden. De coöperaties werken nauw samen met het Camping-Bungalowpark het Drouwenerzand B.V. om de kwaliteit en uitstraling te waarborgen.

Aanbeveling
Heeft u serieuze interesse in een huis? Kom dan langs op de receptie. U mag altijd even een rondgang doen op het park om u te oriënteren. Voor bezichtiging kunt u contact opnemen met de makelaar van de verkoper.
Besluit u tot koop? Maak een afspraak bij met de receptie van Camping Bungalowpark Drouwenerzand BV. Het Camping Bungalowpark treedt op als verhuurorganisatie en vormt het beheer van het park. Kopers zijn verplicht tot een voorlichtingsgesprek voor de overdracht plaatsheeft. Het is verstandig om ruim vóór het tekenen van het voorlopig koopcontract te komen.
De overdracht vindt bij voorkeur plaats bij Veldkamp & Prins Notarissen te Borger, telefoon 0599-237710

Vind hier actuele informatie op de site van Drouwenerzand

Scroll Up