Vakantiepark Drouwenerzand

Drouwenerzand Vakantiepark

In het mooie Drenthe ligt Vakantiepark Drouwenerzand. Het bungalowpark heeft 183 vakantiehuizen, variërend in grootte, luxe en kwaliteit van 2- tot 7 persoons. Alle vakantiehuizen zijn volledig ingericht en hebben een eigen terras met tuinmeubilair.

huisnummer-41-1Zoveel vakantiehuizen, zoveel keuze…

Omdat alle vakantiehuizen particulier eigendom zijn loopt het voorzieningenniveau uiteen van eenvoudig tot zeer luxe, ook verschillen ze allen van inrichting en stijl waardoor een volgend verblijf er heel anders uit kan zien. Voor ieders wensen (eisen) zijn er dus vakantiehuizen te huur, goedkoop en/ of luxe, Drouwenerzand heeft alle mogelijkheden!

pretpark-2Huurprijs in-/ exclusief entree all-in Attractiepark…

Er zijn vakantiehuizen met een huurprijs inclusief de entree van het attractiepark en er zijn vakantiehuizen met een huurprijs exclusief de entree van het attractiepark. Als het vakantiehuis van uw keuze zonder entree tot het Attractiepark is, kunt u een voordelige week-, weekend-, of midweekkaart kopen.

hond-1Huisdieren…

Wat huisdieren betreft zijn katten niet toegestaan op ons park. Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd en het gebruik van een hondenschep is verplicht) in de periode: vóór 8/7 en nà 2/9. In de tussenliggende periode zijn honden niet toegestaan. Per vakantiehuis is in de toegestane periode maximaal 1 hond toegestaan, kijkt u in de folder achter de prijskolom of het meenemen van een hond in het huis van uw keuze is toegestaan, er zijn namelijk vakantiehuizen waarin geen hond is toegestaan.

folder-1Folder Vakantiepark Drouwenerzand

In de folder van Drouwenerzand vindt u alle belangrijke informatie waarvan u op de hoogte dient te zijn voordat u reserveert, dit om misverstanden te voorkomen. Heeft u nog geen folder? U kunt deze downloaden < of aanvragen <.

Meer informatie

De verhuur van de vakantiehuizen is uitbesteed aan de organisatie van het Attractiepark Drouwenerzand.

Wilt u meer informatie of wilt u een vakantiehuis reserveren op het Bungalowpark Drouwenerzand ga dan naar de website www.drouwenerzand.nl Daar kunt u alle informatie vinden over de verhuur en ook rechtstreeks boeken.

Scroll Up